Rejtélyek Háza Sopron

Kedvezmény mértéke: a kedvezmények mértéke a leírásban szerepel
Értékelés: Nem értékelt

Mi az a Rejtélyek Városa?

Új szintre emeltük a „city quiz” fogalmát és kifejlesztettük a krimi városnézést. Ez a Rejtélyek Városa. A mi feladatsorunk + a Te csapatod = Felejthetetlen élmény. A nyomokat a város nevezetességei, látnivalói rejtik, amiket csak a mi kaland-feladatsorunkkal lehet értelmezni. Minden helyszínen egy újabb fejtörő. Mintha egy Agatha Christie regény szereplői lennétek, a végére teljesen össze fog állni a kép. Szabadidőtökben szívesen vagytok a szabadban? A krimi a véretekben pezseg? Itt a helyetek! Rejtélyes városainkban könnyed városnézés és véresen komoly nyomozás vár.

Mi az a Nyomozószoba?

Új generációs, élő társasjáték! Ötvözi a közkedvelt szabadulószobák feladatait, krimi játékaink izgalmával így egy komplex, fordulatokkal teli programot tudunk nyújtani, nagy csapatok számára is. A célotok kettős: kinyitni az összes zárat és megoldani egy rég elfeledett gyilkosságot. Így dupla szórakozást rejtettünk egyetlen játékba!

Mi az a Rejtélyes Vacsora?

Célunk, egy komplex, egész estés program: ki tudtok mozdulni a négy fal közül, gazdagodtok egy fantasztikus interaktív élménnyel, megismerkedhettek jófej emberekkel és kipróbálhattok új vendéglátóhelyeket. Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora.

Kedvezmények a Sopron Card-al:

Rejtélyek Városa:
- felnőtteknek: 6.500 Ft/ 2 fő helyett 4700 Ft/ 2 fő

Rejtélyes Vacsora:
- felnőtteknek: 6980 Ft/fő helyett 5990 Ft/fő

Nyomozószoba:
- 5-9 főig: felnőtteknek: 3490 Ft/fő helyett 2690 Ft/fő
- 10 fő felett: felnőtteknek: 3290 Ft/fő helyett 2190 Ft/fő

A diákkedvezmények a sopron.rejtelyekhaza.hu/ weboldalon találhatóak.